Furt neobişnuit de la locuinţa unei interprete de muzică populară. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere - VIDEO, FOTO

Steagul României, arborat la poarta locuinţei unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu a fost furat de către un bărbat. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3178 afișări
Imaginea articolului Furt neobişnuit de la locuinţa unei interprete de muzică populară. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere - VIDEO, FOTO

Furt neobişnuit de la locuinţa unei interprete de muzică populară. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere - VIDEO, FOTO

Poliţiştii din Gorj caută un bărbat care a furat drapelul României, arborat de autorităţi la poarta unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu.

Interpreta Nicoleta Hoara Priescu din Târgu-Jiu a postat pe pagina sa de Facebook imaginile surprinse de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum un bărbat care purta o glugă pe cap aşteaptă să treacă toate maşinile pentru a smulge steagul.

”Steag primit pe 30 noiembrie (în toată zona Bulevardul Ecaterina Teodoroiu au fost aşezate la porţile caselor) şi sustras în seara aceleiaşi zile de un individ neidentificat datorită întunericului! Furt ca în codru, chiar şi la noi acasă! Ne mai mirăm de ce străinii ne văd aşa în exterior! La mulţi ani, România!”, a scris Nicoleta Hoară Priescu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că fac cercetări în acest caz pentru prinderea autorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici