Furtună de 20 de minute în Brăila. Copaci rupţi din cauza ploii şi vijeliei

Mai mulţi copaci şi crengi au căzut, sâmbătă, peste maşini şi case, în Brăila, după o ploi şi vijelii care au durat aproximativ 20 de minute. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1079 afișări
Imaginea articolului Furtună de 20 de minute în Brăila. Copaci rupţi din cauza ploii şi vijeliei

Arhiva

O ploaie torenţială care a ţinut aproximativ 20 de minute a făcut pagube în oraşul Brăila. Pagubele nu au fost stabilite încă, iar pompierii intervin pentru a înlătura resturile de pe carosabil.

Cel puţin 11 incidente au fost sesizate prin numărul unic de urgenţă 112. Şase echipaje de la ISU şi de la Primăria Brăila intervin pentru a înlătura crengile căzute pe domeniul public.

Potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, imediat după oprirea ploii, echipajele au fost solicitate să intervină pe străzile Ana Aslan, Mărului, Oituz, Rm. Sărat, Griviţei şi Dianei.

Oamenii care au sunat la 112 au spus că 11 copaci au căzut din cauza aversei, iar la faţa locului au fost trimise patru echipaje de pompieri, o echipă de la descarcerare şi o echipă a Primăriei.

„Au căzut copaci şi crengi groase, unele resturi blochează străzi şi pompierii intervin pentru a le înlătura. Încă nu ştim valoarea pagubelor, intervenţiile sunt în derulare. Se pare că este o maşină avariată, aşteptăm confirmarea echipei din teren. Ploaia a ţinut aproximativ 20 de minute, iar incidentele au fost anunţate prin 112”, a declarat, pentru corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Pagubele vor fi stabilite la finalul intervenţiei.

Taguri:
ploaie,
copac,
brăila

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici