FURTUNĂ în Harghita: Peste 1.600 de familii au rămas fără energie electrică, iar un drum a fost afectat de viitură

Aproape 1.600 de familii din judeţul Harghita au rămas, joi seara, fără energie electrică, iar un drum judeţean este afectat pe mai bine de jumătate de kilometru de o viitură produsă de o furtună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1231 afișări
Imaginea articolului FURTUNĂ în Harghita: Peste 1.600 de familii au rămas fără energie electrică, iar un drum a fost afectat de viitură

FURTUNĂ în Harghita: Peste 1.600 de familii au rămas fără energie electrică şi un drum a fost afectat de viitură

Potrivit ISU Harghita, DJ127A, zona Recea spre Bicaz, este afectat pe o lungime de circa 600 de metri, în urma unei viituri produse după ploile abundente. În zonă se circulă cu dificultate.

"Şase localităţi sunt nealimentate cu energie electrică. Este vorba de Gheorgheni, Sânsimion, Cetăţuia, Vrabia, Tuşnad Sat, Tuşnad Nou. În total sunt 1599 de consumatori. În total 17 posturi de transformare şi o reţea de medie tensiune sunt afectate", potrivit ISU Harghita.

Mai multe echipe ale distribuitorului de energie sunt pe teren şi lucrează la remedierea defecţiunilor.

Judeţul Harghita a fost sub avertizări cod galben de precipitatii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici