Furturi la case de pariuri: O primă persoană a fost reţinută de poliţişti, în urma percheziţiilor. Prejudiciul estimat este în jur de 200.000 lei

O primă persoană a fost reţinută, sâmbătă, de poliţişti, în dosarul de furturi de la case de pariuri, în urma percheziţiilor care au avut loc în cursul dimineţii, atât în Bucureşti, cât şi în Timiş, anunţă Poliţia Capitalei.

1028 afișări
Imaginea articolului Furturi la case de pariuri: O primă persoană a fost reţinută de poliţişti, în urma percheziţiilor. Prejudiciul estimat este în jur de 200.000 lei

Furturi la case de pariuri: O primă persoană a fost reţinută de poliţişti, în urma percheziţiilor. Prejudiciul estimat este în jur de 200.000 lei

„În dosarul instrumentat de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost dispusă o primă reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi furt calificat”, conform sursei menţionate.

Mai multe percheziţii au avut loc la persoane bănuite de furturi din agenţii de pariuri din Capitală şi judeţul Timiş. Cinci bărbaţi au fost conduşi la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Ei sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup organizat care, de la începutul anului ar fi pătruns în 10 agenţii de pariuri, aflate în Bucureşti şi Timiş, de unde au sustras sume de bani şi case de valori ce conţineau bani.

Prejudiciul estimat este în jur de 200.000 lei.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici