Gabriel Cotabiţă, internat în spital, cu COVID-19. Artistul necesită să fie monitorizat

Gabriel Cotabiţă a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat fiica acestuia, Aela.

5017 afișări
Imaginea articolului Gabriel Cotabiţă, internat în spital, cu COVID-19. Artistul necesită să fie monitorizat

Gabriel Cotabiţă a fost internat după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Cântăreţul a fost internat, însă nu este în stare gravă.

Una dintre cele trei fiice ale sale, Aela, a declarat, marţi, la Antena Stars, că artistul este internat în spital, cu COVID-19.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a spus fiica lui Gabriel Cotabiţă.

Aceasta a precizat că tatăl său a avut simtome, între care tuse şi oboseală accentuată, astfel că a decis să se testeze.

Gabriel Cotabiţă a stat mai multe zile în comă, în 2015, din cauza unui stop cardio-respirator.

Gabriel Cotabiţă, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul "Holograf 1".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici