Gabriel Popoviciu cere printr-o contestaţie în anulare schimbarea sentinţei de 7 ani de închisoare

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o contestaţie în anulare prin care cere schimbarea sentinţei de şapte ani de închisoare cu executare, primită pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la USAMV.

72 afișări
Imaginea articolului Gabriel Popoviciu cere printr-o contestaţie în anulare schimbarea sentinţei de 7 ani de închisoare

Gabriel Popoviciu cere printr-o contestaţie în anulare schimbarea sentinţei de 7 ani de închisoare

Potrivit portalului instanţei supreme, contestaţia în anulare a fost depusă în 30 august şi urmează să fie luată în discuţie de judecători în 20 octombrie.

Gabriel Popoviciu a fost condamnat definitiv, în 2 august, la şapte ani de închisoare, pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice Bucureşti (USAMV).

El nu a fost găsit pentru punerea în executare a mandatului, motiv pentru care poliţiştii l-au dat în urmărire internaţională.

Omul de afaceri a fost prins la Londra şi încarcerat. Ulterior, însă, el a fost pus în libertate, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline.

Gabriel Popoviciu a primit un mandat de supraveghere de 30 de zile, fiind obligat să poarte brăţară electronică şi să se prezinte trei zile pe săptămână la secţia de poliţie din Londra, potrivit unor surse judiciare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici