Gabriela Firea: Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Primarul general, Gabriela Firea, a spus, joi, că au fost deja obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan şi că au fost iniţiate demersurile pentru alipirea a două terenuri din Pipera pentru construirea acestei unităţi spitaliceşti.

1293 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Gabriela Firea: Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

„Stadiul spitalului metropolitan – o întreagă dezbatere, dacă suntem sau nu capabili. Îl vom construi şi vom demara licitaţia când vor fi toate documentele gata. Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea acestui spital. Au fost iniţiate demersurile pentru alipirea celor două terenuri din Pipera. Realizarea studiului de fezabilitate se va face prin compania municipală”, a declarat primarul Gabriela Firea, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), de joi.

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, invesţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

”Proiectul este gata şi este pe circuitul de aprobare, dar va fi de durată, pentru că va trebui să fie aprobat şi de Parlament. Tot terenul pe care se va costrui spitalul, campusul şi spaţiul pentru facultate are 10 hectare. Jumătate din acest teren aparţine SRTv, iar pe cealaltă jumătate se află o bază RATB”, declara în ianuarie, pentru MEDIAFAX, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici