Gabriela Firea, despre candidatul la prezidenţiale Mircea Diaconu: Cu toţii îl îndrăgim, dar nu a dovedit că are calităţile unui om de stat

Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că deşi social-democraţii îl îndrăgesc pe Mircea Diaconu ca actor, nu îl vor vota la alegerile prezidenţiale, deoarece nu a dovedit în campania electorală că are calităţile unui om de stat.

352 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre candidatul la prezidenţiale Mircea Diaconu: Cu toţii îl îndrăgim, dar nu a dovedit că are calităţile unui om de stat

Gabriela Firea despre Mircea Diaconu: Nu a dovedit că are calităţile pentru un om de stat

Gabriela Firea a fost întrebată, duminică seara, la Antena 3, dacă vor fi social-democraţi care îl vor vota la alegerile prezidenţiale pe Mircea Diaconu, aceasta afirmând că deşi Diaconu este îndrăgit ca actor, acesta nu a dovedit că are calităţile necesare unui om de stat.

„Am văzut şi eu foarte mult în sondaje şi focus-grupuri. Nu este adevărat (că îl vor vota soscial-democraţii pe Mircea Diaconu – n.r.). Membrii şi simpatizanţii PSD nu îl vor vota pe domnul Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Cu toţii îl îndrăgim, îl respectăm ca pe un mare actor, dar asta nu are nicio legătură cu postura de candidat pentru alegerile prezidenţiale, iar în timpul acestei campanii, chiar dacă a fost scurtă, cu atât mai puţin a dovedit că ar fi avut acele calităţi necesare unui om politic, pentru un om de stat. Asta cred că va dezamăgi în această seară, dar este o realitate”, a spus Firea.

Aceasta consideră că Viorica Dăncilă a avut o campanie bună, în condiţiile în care guvernul condus de şefa PSD a fost dărâmat prin moţiune de cenzură în timpul campaniei.

Taguri:
firea,
diaconu,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici