Gabriela Firea, despre verificările CNSAS care o vizează pe Roxana Wring: Ruşine este prea puţin spus

Primarul Capitale, Gabriela Firea, a scris, miercuri seară pe Facebook, în contextul deciziei CNSAS de a cere instanţei să stabilească dacă Roxana Wring a colaborat cu Securitatea, că „ruşine este prea puţin spus” şi că, probabil, vor urma şi alte dezvăluiri.

2209 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre verificările CNSAS care o vizează pe Roxana Wring: Ruşine este prea puţin spus

Gabriela Firea, despre verificările CNSAS care o vizează pe Roxana Wring: Ruşine este puţin spus

„Cuum?? Nu creed!! USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea??? Imaculatii? Neprihanitii!! Oamenii de tip nou?? Rusine este prea putin spus!!! Si cate vom mai afla, probabil, despre aceste fantoşe!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, în privinţa deciziei CNSAS de a solicita instanţei verificarea Roxanei Wring.

Surse oficiale au precizat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) vor transmite Curţii de Apel Bucureşti o acţiune astfel încât instanţa să stabilească dacă Roxana Wring, consilier CGMB, a avut sau nu calitatea de colaborator al Securităţii.

Ulterior, USR a transmis că Roxana Wring nu mai face parte din partid, deoarece statutul nu acceptă foşti colaboratori ai Securităţii. Aceasta şi-a dat demisia la solicitarea liderului USR Dan Barna. Totodată, Roxana Wring şi-a pierdut şi mandatul de consilier general.

În această privinţă, Roxana Wring a afirmat că decizia CNSAS privind colaborarea sa cu Securitatea are o motivaţie politică, care are ca scop să atace USR în plină campanie electorală.

Aceasta a anunţat că va reveni în partid după ce instanţa se va pronunţa definitiv.

Taguri:
gabriela firea,
wring,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici