Gabriela Firea: Este normal să avem congestie în trafic. Sunt peste 4 milioane de locuitori în Capitală

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, vineri, că este normal să existe congestie în trafic, pentru că Bucureştiul este construit pentru un milion de locuitori, iar cifrele neoficiale arată că sunt peste 4 milioane de locuitori în metropolă.

300 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Este normal să avem congestie în trafic. Sunt peste 4 milioane de locuitori în Capitală

Gabriela Firea: Este normal să avem congestie în trafic. Sunt peste 4 milioane de locuitori în Capitală

„În Bucureşti sunt din ce în ce mai multe maşini personale, este un oraş construit pentru un milion de locuitori, sunt 2,2 milioane de locuitori oficial, iar neoficial suntem peste 4 milioane de locuitori. Este normal să fie congestie în trafic, cea care ne încurcă pe toţi. (...) Sunt convinsă că de la 1 ianuarie, taxa, vinieta Oxigen va da anumite roade şi în ceea ce priveşte lupta cu poluarea, dar şi cu congestia”, a declarat, vineri, Gabriela Firea, la Parlament.

În acest sens, Firea a amintit şi de câteva lucrări de infrastructură, în desfăşurare, precum Pasajul Doamna Ghica, lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză sau Prelungirea Ghencea.

„Am făcut acest apel la reprezentanţii firmelor private, ca aceştia să aibă în vedere de fiecare dată la construirea, spre exemplu, a unui ansamblu de locuinţe, să aibă obligatoriu şi locuri de parcare şi de asemenea să ţină cont de toate utilităţile necesare”, a mai declarat Firea.

Taguri:
firea,
trafic,
bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici