Gabriela Firea: Suntem în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topit zăpada. Le vom avea iarna asta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că instituţia pe care o conduce este în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topit zăpada, edilul precizând că utilajele vor fi livrate iarna aceasta.

1614 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Suntem în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topit zăpada. Le vom avea iarna asta

Gabriela Firea: Suntem în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topit zăpada. Le vom avea iarna asta

"Suntem în procedură de achiziţionare a 20 de maşini de topire a zăpezii. Le vom avea iarna asta", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul anunţase de iarna trecută că vrea să cumpere astfel de utilaje.

"Capitala ar trebui să beneficieze de cel puţin câteva maşini care pot să topească zăpada rapid. O astfel de maşină am vizionat-o şi eu pe internet, mi-a arătat-o un specialist şi mi-a spus că ar fi bine să ne pregătim pentru anul viitor să achiziţionăm astfel de utilaje care, racordate la canalizare, ar putea să topească într-un timp foarte scurt o cantitate foarte mare de zăpadă", declara, în ianuarie 2017, Gabriela Firea.

Declaraţia primarului general a fost făcută în contextul în care, la acel moment, cele mai multe dintre trotuarele şi parcările din Bucureşti erau acoperite cu mormane de zăpadă de unu-doi metri în condiţiile în care cantitatea de zăpadă preluată de firmele de salubritate şi transportată pe terenurile virane era foarte mică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici