Gafă de alegeri. Ministrul Tineretului, Ionuţ Stroe, a încurcat alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a încurcat alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare. Stroe a spus, la ieşirea de la urne, că oamenii au responsabilitatea civică să fie prezenţi la „o decizie la care sunt chemaţi din 4 în 4 ani”.

580 afișări
Imaginea articolului Gafă de alegeri. Ministrul Tineretului, Ionuţ Stroe, a încurcat alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare

Ministrul Tineretului, Ionuţ Stroe, a încurcat alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, a votat la Craiova pe liste suplimentare.

Stroe a stat doar câteva secunde în cabina de vot, iar la ieşire a declarat că „a mers foarte repede.”

„Evident că am votat pentru o Românie normală, o Românie decentă, o Românie modernă şi am investit încredere în singurul om care e capabil să ducă la capăt această misiune - aceea de a avea o viaţă mai bună, o viaţă decentă, o viaţă cât se poate de prosperă aici, în România”, a spus Stroe.

Referindu-se la prezenţa la vot de la alegerile prezidenţiale de duminică, Stroe a încurcat alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare: „E o responsabilitate civică pe care toţi o avem: să fim prezenţi la o decizie la care suntem chemaţi din 4 în 4 ani”.

Întrebat dacă e optimist în ce priveşte prezenţa, Ionuţ Stroe a răspuns că este „extrem de optimist. Poate mai mult ca niciodată, tinerii îşi cunosc şi îşi urmăresc foarte bine interesele şi drepturile”.

În Dolj, 571.566 de alegători sunt înscrişi pe listele permanente.

Taguri:
stroe,
vot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici