Gălăţean arestat după ce a spart mai multe bancomate, fiind surprins de camere de supraveghere - FOTO

Un bărbat de 46 de ani din Galaţi, care lucra la o fabrică din judeţul Arad, a fost arestat preventiv, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale unor bănci în timp ce spărgea bancomate, el reuşind să fure peste 3.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

275 afișări
Imaginea articolului Gălăţean arestat după ce a spart mai multe bancomate, fiind surprins de camere de supraveghere - FOTO

Gălăţean arestat după ce a spart mai multe bancomate, fiind surprins de camere de supraveghere (Imagine: IPJ Arad)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul Judecătoriei Arad, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat de spargerea mai multor bancomate din municipiul Arad.

Conform procurorilor, bărbatul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale băncilor ale căror bancomate le-a spart.

Imaginile au fost transmise presei încă de luni de către Poliţia Judeţeană, care solicita sprijinul populaţiei pentru identificarea bărbatului şi a unei tinere care îl însoţea. Colegi de serviciu ai suspectului, care era angajatul unei fabrici din Ineu, au sunat la 112 după câteva ore de la publicarea imaginilor.

Poliţiştii susţineau că bărbatul a spart cel puţin zece bancomate din Arad, însă procurorii îl cercetează deocamdată pentru patru furturi comise în aceeaşi zi, prejudiciul în urma acestora fiind de peste 3.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, iar procurorii urmează să decidă dacă tânăra de 23 de ani care-l însoţea la spargeri şi care este din judeţul Cluj va fi cercetată penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici