Galaţi: Femeie de 45 de ani, găsită înjunghiată mortal în casa unui bătrân

O femeie de aproximativ 46 de ani, din localitatea gălăţeană Frumuşiţa, a fost găsită moartă, în casa unui bărbat în vârstă de 75 de ani, după ce a fost loivită şi înjunghiată, procurorii criminalişti declanşând cercetări pentru descoperirea agresorului.

237 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Femeie de 45 de ani, găsită înjunghiată mortal în casa unui bătrân

Galaţi: Femeie de 45 de ani, găsită înjunghiată mortal în casa unui bătrân

Potrivit unor surse provenite din rândul anchetatorilor, în cursul zilei de luni, vecinii au presupus că s-a îpetrecut ceva în locuinţa bătrânului de 75 de ani şi i-au sesizat pe poliţişti, aceştia găsind în casă o femeie de 46 de ani, fără viaţă, având mai multe plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect contondent.

Din primele informaţii a reieşit că femeia ar fi murit duminică. Sătenii presupun că ar putea fi vorba despre o crimă comisă din gelozie sau pe fondul consumului de alcool. Localnicii spun că bătrânul era vizitat nu numai de femeia de 46 de ani, ci şi de o alta, de aproximativ aceeaşi vârstă, care obişnuia să vină la el acasă pentru a-l ajuta la diferite treburi gospodăreşti, şi nu este exclus să fi apărut certuri între cei trei care să fi dus, în final, la acest omor.

Sătenii din Frumuşiţa mai spun că în curtea unde locuieşte bătrânul s-a mai petrecut o crimă în urmă cu doi ani, când fiul acestuia a fost omorât de concubina sa.

Procurorii fac, în prezent, cecetări în legătură cu cele întâmplate duminică.

"La Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a înregistrat un dosar penal, cu autor necunoscut, care are ca obiect infracţiunea de omor comis asupra unei victime de sex feminin. În prezent, se fac cercetări cu privire la cele întâmplate, sunt audiaţi martorii, vecinii şi există un cerc de suspecţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici