Galaţi: Intervenţii pentru deblocarea din zăpadă a mai multor autovehicule, între care o ambulanţă

Autorităţile din Galaţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, cu utilaje pentru deblocarea din zăpadă a mai multor autovehicule, între care o ambulanţă care transporta un pacient şi două microbuze, în prezent circulaţia pe drumurile din judeţ desfăşurându-se cu dificultate.

83 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Intervenţii pentru deblocarea din zăpadă a mai multor autovehicule, între care o ambulanţă

Galaţi: Intervenţii pentru deblocarea din zăpadă a mai multor autovehicule, între care o ambulanţă (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu utilaje pentru deszăpezirea mai multor autovehicule rămase blocate în trafic.

Astfel, a fost vorba despre o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Galaţi, care transporta un pacient, de un microbuz în care se aflau două persoane şi care a rămas blocat în zăpadă între localităţile Vârlezi şi Târgu Bujor, dar şi de un microbuz cu o persoană, înzăpezit între Corni şi Valea Mărului.

Totodată, s-a acţionat pentru deblocarea a 11 autoturisme în care se aflau 20 de persoane şi care au rămas înzăpezite pe mai multe drumuri din judeţ, fiind necesară şi intervenţia unei şenilate de la ISU şi a unui autoturism de teren al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, concomitent cu utilajele de deszăpezire.

De asemenea, traficul pe DJ 253 Cudalbi - Băleni este blocat din cauza sulurilor de zăpadă, în prezent acţionându-se cu utilaje pentru deszăpezire.

Drumarii intervin şi pentru lărgirea benzilor de circulaţie pe drumurile naţionale sau judeţene din Galaţi, unde traficul se desfăşoară cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici