Galaţi: O femeie a fost lovită de bucăţi de tencuială desprinse dintr-o clădire, starea sa este gravă

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă, marţi, în stare gravă la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, după ce a fost lovită de bucăţi desprinse din faţada unei clădiri, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale acesteia.

22 afișări
Imaginea articolului Galaţi: O femeie a fost lovită de bucăţi de tencuială desprinse dintr-o clădire, starea sa este gravă

Galaţi: O femeie a fost lovită de bucăţi de tencuială desprinse dintr-o clădire, starea sa este gravă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Galaţi, dr. Mihai Polinschi, în jurul orei 12.00, un echipaj al ambulanţei a fost soliciat să intervină pentru salvarea unei femei care fusese lovită de bucăţi de tencuială desprinse din faţada unei clădiri din municipiu.

"În momenul intervenţiei noastre victima intrase în comă după ce suferise leziuni grave la cap. Intrase deja în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată. Femeia a fost transportată la spital în stare foarte gravă, cu hemoragie craniană şi aflându-se în continuare în comă", a declarat dr. Mihai Polinschi.

Potrivit medicului gălăţean, bucăţile de tencuială s-au desprins de pe clădirea căminului B al Grupului Şcolar Industrial Metalurgic din Galaţi.

Acesta a precizat că desprinderea faţadei s-a produs, cel mai probabil, din cauza îngheţurilor repetate şi a infiltrărilor de apă.

La rândul ei, directoarea Grupului Şcolar Industrial Metalurgic, Mirela Onişor, a declarat că imobilul respectiv se află în proprietatea Consiliului Local Galaţi şi în administrarea unităţii de învăţământ, fiind o clădire veche.

"Căminele acestea au zeci de ani. Noi încercăm să le întreţinem permanent, spre exemplu, în acest moment, se făceau lucrări de reparaţie la subsol. Este un eveniment nefericit", a susţinut directoarea grupului şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici