GALERIE FOTO Avarie la metrou, între staţiile Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. Călătorii au fost evacuaţi/ Circulaţia metroului,reluată la Universitate

Avarie în tunelul de metrou între staţiile Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. În zonă se simte miros de fum, călătorii de pe peronul staţiei de la Universitate au fost evacuaţi. Trenurile circulă fără a opri în această staţie, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

6757 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Avarie la metrou, între staţiile Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. Călătorii au fost evacuaţi/ Circulaţia metroului,reluată la Universitate

GALERIE FOTO Avarie la metrou, între staţiile Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. Călătorii au fost evacuaţi

Update 15:54 Circulaţia garniturilor de metrou a fost reluată, la ora transmiterii acestei ştiri, în staţia Universitate, echipele de pompieri fiind retrase de la faţa locului. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost vorba despre un incediu la contactorii electrici, acesta fiind stins de angajaţii Metrorex.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, echipele de pompieri au fost retrase din staţiile Piaţa Unirii şi Universitate, iar, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia a fost reluată în mod normal, trenurile de metrou oprind la Universitate.

Sursa citată susţine că, din primele cercetări, a fost vorba despre un incendiu minor la contactorii electrici, la aproximativ 60 de metri de staţia Piaţa Unirii către Universitate, acesta fiind stins de angajaţii Metrorex, până la sosirea pompierilor.

"În jurul orei 14:30, în staţia de metrou Universitate, a fost sesizat mirou de fum. Echipele de intervenţie s-au prezentat imediat la faţa locului. Din primele cercetări s-a constatat că fumul venea din tunel, unde o porţiune mică de izolaţie a fost străpunsă, ceea ce a degaj fum. La acest moment se lucrează pentru remedierea avariei”, au declarat reprezentanţii Metrorex pentru MEDIAFAX.

Update 15:33 La ora 15.30, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a declarat că incendiul a fost localizat, pe tunel, la aproximativ 50 de metri de staţia Unirii către Universitate.

Din primele cercetări, focul a pornit după ce contactorii electrici s-au aprins. Potrivit sursei citate, au intervenit salvatorii de la Metrorex cu stingătoare, incendiul fiind stins. La staţia Piaţa Unirii nu sunt probleme la ora transmiterii acestei ştiri, nu se degajă fum, staţia nu este aglomerată.

Update 15:22 La ora 15.20, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a anunţat că locul avariei a fost identificat de reprezentanţii METROREX, în apropiere de staţia Unirii, şi că nu sunt persoane rănite.

Ştire iniţială Avarie în tunelul de metrou între staţiile Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. În zonă se simte miros de fum, călătorii de pe personul staţiei de la Universitate au fost evacuaţi. Trenurile circulă fără a opri în acestă această staţie, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

Avaria a fost anunţată vineri, cu puţin timp înainte de ora 15.00, după ce în staţia Piaţa Universităţii s-a simţit miros puternic de fum.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu este permis accesul în staţia Piaţa Universităţii, călători aflaţi aici fiind evacuaţi imediat după ce s-a dat alarma, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

"La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori. Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin staţia Universitate, dar fără a opri în staţie. Se restricţionează accesul în staţia de metrou Universitate.S-au trimis autospecialele la ambele capete de metrou menţionate", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii METROREX nu au putut fi contactaţi pentru amănunte privind situaţia de urgenţă de la metrou.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici