GALERIE FOTO Britanicul de 42 de ani dat dispărut pe munte a fost găsit spânzurat de salvamontiştii din Buşteni

1919 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Britanicul de 42 de ani dat dispărut pe munte a fost găsit spânzurat de salvamontiştii din Buşteni

Britanicul de 42 de ani dat dispărut pe munte a fost găsit spânzurat de salvamontiştii din Buşteni

Salvamonştii din Buşteni şi Prahova plecaţi în misiune l-au găsit pe cetăţeanul britanic de 42 de ani dat dispărut pe munte de familie. Rudele au sunat la poliţie, după ce bărbatul n-a mai răspuns la telefonul mobil.

Potrivit datelor comunicate, luni seară, de Salvamont Buşteni, bărbatul era plecat de trei zile la munte, dar nu a anunţat pe nimeni unde se duce, familia acestuia anunţându-i dispariţia în cursul dimineţii, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon.

Ajutorul salvatorilor montani a fost solicitat luni seară, echipe ale serviciilor salvamont Buşteni şi Prahova plecând să îl caute pe cetăţeanul britanic în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde ar fi fost localizat telefonul acestuia.

Corpul bărbatului a fost găsit de către salvamontişti.

”Barbatul din Marea Britanie a fost gasit in urma cu cateva momente. Acesta s-a sinucis... condoleanţe familiei”, se scrie pe contul de Facebook Salvamont Buşteni.

Oamenii care l-au găsit i-au fotografiat obiectele şi le-au postat pe reţelele sociale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici