FOTO. COD GALBEN de VISCOL, polei şi brumă până sâmbătă dimineaţa. 408 localităţi din 17 judeţe, fără energie electrică/ Tamponări în lanţ pe A1 şi trafic întrerupt pe 7 drumuri naţionale, din cauza zăpezii-HARTA zonelor afectate

Mai multe tamponări au avut loc, vineri dimineaţă, pe autostrada A1, în judeţul Argeş, din cauza neadaptării vitezei la drumul acoperit cu polei. O singură persoană a fost rănită, iar şoferii acuză autorităţile că nu au acţionat cu antiderapant. Traficul rutier este întrerupt pe 7 drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a viscolului. Alte 3 drumuri sunt blocate de accidente. Meteorologii au emis două alerte de cod galeben de ninsoare, polei şi vânt pentru mai multe judeţe.

9750 afișări
Imaginea articolului FOTO. COD GALBEN de VISCOL, polei şi brumă până sâmbătă dimineaţa. 408 localităţi din 17 judeţe, fără energie electrică/ Tamponări în lanţ pe A1 şi trafic întrerupt pe 7 drumuri naţionale, din cauza zăpezii-HARTA zonelor afectate

VISCOLUL crează în continuare probleme: Trafic întrerupt pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale, din cauza zăpezii

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Cod galben de polei şi brumă de vineri ora 9.00, până sâmbătă ora 9.00

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării şi, local, îngheţ la sol, informează Agenţia Naţională de Meteorologie. 

Cod galben de intensificări ale vântului, ninsori şi zăpadă, vineri, în intervalul 9.00-14.00. 

"Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55...65 km/h, precum şi la munte, unde se vor depăşi 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată. În Moldova şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitaţii de 15…20 l/mp", anunţă ANM.

O gravidă din Iaşi a născut într-un automobil de transport victime multiple

O gravidă din localitatea Bâtca, judeţul Iaşi, a născut, vineri, într-un automobil de transport victime multiple, asistată de o asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă, în zonă drumurile fiind blocate de ninsoarea abundentă.

Purt­ătorul de cuvânt al Inspectoratului Situ­aţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o fem­eie din localitatea Bâtca, comuna Dagâţa, a născut cu aj­utorul unei asistente medicale într-un ATVM.

"Atât feme­ia în vârstă de 23 de ani aflată la a do­ua naştere, cât şi nou-născutul sunt în stare foarte bună. Vom trimite şenilata cu un echipaj medical la Dagâţa, pentru a aduce mama şi copi­lul în bune condiţii. Din cauza zăpezii, se circulă în condi­ţii de iarnă. Pe drum sunt crengi şi cop­aci căzuţi pe drum, motiv pentru care s-­au format coloane de maşini", a declarat Silvia Bolohan.

Potrivit sursei cita­te, o a doua gravidă tot din comuna Dagâ­ţa, a solicitat asis­tenţă medicală după declanşarea contracţ­iilor. Ea va fi prel­uată de echipajul de pe ATVM şi şenilată.

În judeţul Iaşi, la ora transmiterii acestei ştiri 12 tronsoane de drum judeţean sunt închise din cauza zăpezii.

Tamponări în lanţ, în Argeş

Traficul a fost blocat pe A 1, la intrare în Piteşti, şi deviat prin oraş, după ce, pe tronsonul 106- 120 au avut loc mai multe tamponări din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu polei.

În total, aproximativ 20 de maşini s-au ciocnit, vineri dimineaţă, pe tronsonul de autostradă care tranzitează judeţul Argeş, din cauza neadaptării vitezei la drumul acoperit cu polei.

Şoferii acuză autorităţile că nu s-au implicat şi nu au acţionat cu antiderapant.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, o persoană a fost rănită şi a fost transportată de un echipaj al SAJ la Spitalul Judeţean Argeş.

În două dintre accidentele care au avut a loc pe A1, în Argeş, au fost implicate câte şase autovehicule.

Poliţiştii au luat măsura devierii traficului prin Piteşti, pe sensul către Vâlcea, deoarece pe tronsonul 106-120 al A1 sunt mai multe tamponări, tot pe fondul poleiului.

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 7.20 traficul rutier era întrerupt pe DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui, pe DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26, zona Folteşti, şi limita cu judeţul Vaslui, pe DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, pe DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, pe DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Roman şi pe DN11A Podu Turcului - Bârlad, în judeţul Vaslui.

Probleme pe DN11A sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

De asemenea, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106, sensul către Piteşti, pe DN65 prin municipiul Piteşti.

În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, alternativ, pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui accident.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

În noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, din cauza ruperii firului purtător al liniei de contact. Patru trenuri de persoane erau oprite. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 5.30.

Trafic întrerupt pe 7 drumuri naţionale din cauza zăpezii. Alte 3 drumuri sunt blocate de accidente

Traficul rutier este întrerupt, vineri, pe şapte drumuri naţionale din judeţele Vaslui, Galaţi şi Neamţ, din cauza zăpezii şi a viscolului. Alte trei drumuri din judeţele Tulcea, Bacău şi Prahova sunt blocate din cauza unor TIR-uri derapate.

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 10.00, traficul rutier era întrerupt, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe DN26 Folteşti - Blăgeşti, în judeţul Vaslui, DN24D Bălăbăneşti – Cuca, în judeţul Galaţi, DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, DN15D Piatra Neamţ – Roman, judeţul Neamţ şi DN11A Podu Turcului - Bârlad, în judeţul Vaslui.

În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui TIR care a derapat din cauza zăpezii viscolite.

În judeţul Bacău, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN2G Bacău- Moineşti, la kilometrul 20+700.

În judeţul Prahova, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN1A Braşov - Cheia, la kilometrul 159+60.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

Trafic rutier întrerupt pe două drumuri naţionale din Iaşi din cauza viscolului

Traficul rutier este întrerupt pe două drumuri naţionale din judeţul Iaşi din cauza viscolului. În judeţul Vaslui, mii de locuitori din Bârlad sunt fără curent electric.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Iaşi, traficul rutier este întrerupt pe DN24 Vaslui – Bucium şi DN 24 C Vânători - Petricani.

Pe cele două drumuri naţionale nu se poate circula din cauza viscolului.

De asemenea, în judeţul Vaslui, mii de locuitori din Bârlad au rămas fără curent electric, din cauza unui stâlp de înaltă tensiune doborât de zăpadă.

Coloane de maşini de 6 kilometri pe DN1, la Predeal; traficul este îngrenuat din cauza zăpezii

Traficul pe DN 1, în staţiunea Predeal, este îngreunat pe sensul de mers către Ploieşti, din cauza zăpezii şi viscolului. Coloanele de maşini se întind pe mai bine de şase kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Braşov, traficul pe DN 1 se desfăşoară cu mare greutate, pe sensul către Ploieşti, întrucât în zonă ninge abundent şi viscoleşte.

Pe de altă parte, TIR-urile nu sunt echipate corespunzător şi nu au anvelope de iarnă.

”TIR-urile sunt cele care au cele mai mari probleme. Nu au anvelope de iarnă. La Predeal nu se mai poate urca. Sunt coloane mari de maşini, oameni nemulţumiţi”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Ionuţ Marin.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Ionel Ciobanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe DN 1, la intrarea în staţiunea Predeal, judeţul Braşov, traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii de pe carosabil, iar coloana de maşini se întinde până la Azuga.

”Sunt colegii de la Braşov care am înţeles că intervin de la intrarea în Predeal spre Braşov. Ar fi probleme la Timişul de Jos. Este traficul îngreunat. Sunt coloane mari de maşini, de peste şase kilometri. Pe partea noastră se circulă bine, dar în condiţii de iarnă”, a declarat Ciobanu.

Acesta a adăugat că în Prahova se intervine, la ora transmiterii acestei ştiri, cu mai multe utilaje atât în zona Cheia, cât şi pe Valea Prahovei.

Două autocare cu 57 de moldoveni blocate în Vaslui, drumurile sunt acoperite de zăpadă 

Două autocare cu 57 de cetăţeni moldoveni nu pot înainta şi staţionează, vineri, în parcări din judeţul Vaslui, în apropiere de Albiţa şi Crasna, drumul european E85 care face legătura între Bucureşti şi Republica Moldova fiind blocat de copacii doborâţi de vânt şi de zăpada viscolită.  

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că utilaje de la firme private acţionează pentru a debloca drumurile înzăpezite, iar prefectul judeţului, Bogdan Isabel, se află în zona Huşi, unde mai multe autoturisme au rămas înzăpezite.

”Prefectul judeţului Vaslui este în zona Huşi, unde sunt maşini blocate în zăpadă. Femeile şi copiii din autoturisme sunt duşi în Huşi la un adăpost pentru a fi în siguranţă”, a spus Cristian Lapa.

Totodată, un autocar cu 34 de pasageri moldoveni, care se deplasa pe ruta Bucureşti – Republica Moldova, a fost nevoit să oprească într-o parcare în apropiere de Crasna, şoferul acestuia refuzând să înainteze pentru a nu rămâne înzăpezit.

”La faţa locului s-a deplasat subprefectul Mircea Gologan, care a stat de vorbă cu oamenii din autocar. Dacă vor rămâne fără combustibil vor fi duşi la cel mai apropiat sediu de Primărie pentru a fi în condiţii de siguranţă, unde li se vor oferi ceaiuri calde”, a mai spus Cristian Lapa.

În apropiere de Albiţa staţionează un autocar cu 23 de cetăţeni moldoveni, care vine dinspre Chişinău şi se îndreaptă spre Bucureşti, potrivit sursei citate.

Totodată, drumul european din Vaslui care leagă Bucureştiul de Chişinău este blocat, pe anumite porţiuni, de copaci doborâţi de vânt, iar în apropiere de Bârlad un stâlp de înaltă tensiune cu fire de curent a fost trântit la pământ.

Judeţul Vaslui se află sub cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând vânt puternic ninsori şi cantităţi mari de precipitaţii.

IGSU: 408 localităţi din 17 judeţe, fără energie electrică

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, la nivel naţional, se intervine pentru remedierea situaţiei privind alimentarea cu energie electrică în 408 localităţi din 17 judeţe, fiind în desfăşurare şi acţiuni de deblocare a unor autoturisme blocate în zăpadă.

"Administratorii drumurilor acţionează pe drumurile din ţară cu 287 utilaje fiind utilizate 2.261 tone de material antiderapant (sare şi nisip) şi 3,3 tonă de clorură de calciu. Referitor la traficul aerian şi feroviar, în acest moment, nu sunt restricţii la nivelul aeroporturilor, iar în judeţul Braşov, localitatea Timişul de Jos, din cauza căderii unor arbori pe tronsonul Predeal - Braşov se circula doar cu locomotive diesel. În ceea ce priveşte transportul maritim şi fluvial, la această oră, sunt închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia", anunţă IGSU.

Fenomenele meteorologice au generat întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică, fiind afectate 173 de localităţi, totalizând 90.000 de consumatori individuali, iar pentru repunerea sub tensiune a reţelelor de alimentare s-a acţionat cu 57 de echipe în 18 judeţe (AB, AG, BC, BV, DJ, GJ, HD, IS, MS, MH, OT, PH, SJ, SB, TR, VS, VL şi VN).

În judeţul Galaţi, pompierii au intervenit în peste 50 de situaţii de urgenţă, unde au fost semnalate maşini blocate în trafic, cazuri medicale la care nu se putea ajunge, arbori căzuţi pe autoturisme sau care blocau carosabilul.

"Au fost executate trei misiuni de salvare cu şenilata şi autospeciala pentru transport victime multiple în localităţile Cuca, Rediu şi Plevna, fiind salvate 15 persoane dintre care 4 copii şi o gravidă. Alte opt persoane, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Apostol Andrei din municipiul Galaţi. Pentru a asigura un răspuns prompt şi eficient la orice solicitare, şenilată din cadrul ISU Galaţi a rămas peste noapte la primăria din localitatea Cuca. Tot la sediul primăriei, au fost cazate peste noapte şi 50 de persoane care nu au mai putut înainta cu autoturismele. În această dimineaţa, doar 12 persoane mai erau găzduite în această locaţie. De asemenea, un autocar din Republica Moldova cu 8 adulţi şi 16 copii care a derapat în afara părţii carosabile a fost cazat temporar la căminul de bătrâni din localitatea Oancea", transmite IGSU.

În judeţul Prahova, localitatea Gornetu Cricov, "se manifestă un risc asociat constând în reactivarea unei alunecări de teren, pe o suprafaţă de 350m/45m, care a afectat o anexă şi pune în pericol 6 proprietăţi. 5 persoane au fost evacuate şi cazate temporar la Căminul Cultural", precizează IGSU.

În localităţile Bisoca şi Lopătari, din zona montană a judeţului Buzău, un echipaj cu o şenilată, dislocat în sprijin de la ISU Prahova, a acţionat pentru transportul preventiv al persoanelor dializate către unităţile sanitare specializate din judeţ.

Situaţii de urgenţă s-au înregistrat şi în judeţul Vrancea, unde salvatorii au intervenit pentru deblocarea a trei autoturisme surprinse pe drumul către localitatea Găloieşti. De asemenea, cinci trenuri care se aflau pe ruta Pufeşti-Adjud au rămas blocate, din cauza unui fir de înaltă tensiune care s-a rupt, însă vineri dimineaţa, în jurul orei 05.00, circulaţia feroviară a fost reluată.

Reprezentanţii administratorului de drum au intervenit vineri dimineaţa prezent în comuna Străoane, pentru deblocarea a zece autoturisme şi o ambulanţă surprinse de viscol pe DN 2L.

"Echipajele de intervenţie din cadrul detaşamentului de pompieri Bacău, intervin cu o autofreză pentru deblocarea a 7 autovehicule surprinse de vremea rea în zona localităţii Izvorul Berheciului, pe DJ 156 A şi DN 2C. Tot în această zonă, se acţionează pentru deblocarea unui autobuz cu 50 persoane. Nu sunt semnalate probleme deosebite ale ocupanţilor din maşini. De asemenea, salvatorii ieşeni s-au deplasat cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple şi o şenilată în comuna Dagâţa, pentru preluarea unei femei însărcinate care acuză contracţii", mai anunţă IGSU.

Oamenii dintr-o localitate clujeană, fără curent electric de peste 26 de ore

Oamenii din localitatea Someşul Rece, judeţul Cluj, nu au energie electrică de peste 26 de ore în urma unor avarii produse de ninsoarea abundentă şi vântul puternic din ultimele zile, intervenindu-se cu 20 de echipe pentru remedierea situaţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în mai multe zone afectate sunt peste zece arbori căzuţi peste liniile electrice.

”În judeţul Cluj se acţionează, vineri, pentru realimentarea consumatorilor afectaţi de avariile produse de ninsoarea abundentă şi vântul puternic din ultimele zile. Zonele afectate sunt comunele Mărtineşti, Răcătău, Moldoveneşti şi localităţile Valea Ierii, Someşul Rece, Băişoara care sunt în zona de munte şi unde sunt peste zece arbori căzuţi peste liniile electrice. În teren sunt la ora actuală 20 echipe de intervenţie, care acţionează pentru a remedia defectiunile, dar unele linii de alimentare parcurg trasee împădurite, iar accesul prin zone desfundate sau înzăpezite este extrem de greu”, au spus sursele citate.

Localitatea Someşul Rece este nealimentată cu energie electrică de joi de la ora 11, locuitorii acesteia rămânând fără curent de 26 de ore.

”În cursul zilei de joi s-a intervenit cu 17 echipe, dar vineri numărul lor a fost suplimentat”, au mai spus reprezentanţii Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord.

UPDATE ora 14:10: IGSU intervine pentru deblocarea celor trei autocare surprinse de zăpadă în judeţul Vaslui

IGSU anunţă că intervine pentru deblocarea a trei autocare surprinse de zăpadă în localităţile Albiţa, Crasna şi Valea Turcului din judeţul Vaslui. Astfel, un autorcar cu 53 de persoane se află în vama Albiţa, altul cu 34 în localitatea Crasna iar al treilea, cu 18 copii, în Valea Grecului.

În autocarul blocat în zona localităţii Valea Trecului, pe sensul de mers spre Huşi, sunt 18 copii străini cu vârste între 10-12 ani. Până în acest moment nu au fost semnalate probleme medicale ale ocupanţilor, transmite IGSU. În apropiere de Albiţa staţionează un autocar cu 23 de cetăţeni moldoveni, care vine dinspre Chişinău şi se îndreaptă spre Bucureşti, potrivit sursei citate.

Totodată, un autocar cu 34 de pasageri moldoveni, care se deplasa pe ruta Bucureşti – Republica Moldova, a fost nevoit să oprească într-o parcare în apropiere de Crasna, şoferul acestuia refuzând să înainteze pentru a nu rămâne înzăpezit.

"Pentru optimizarea misiunilor de răspuns, în sprijinul echipajelor locale de intervenţie au fost dislocate trei şenilate (una de la ISU Brăila şi două de la ISU Vrancea), încadrate cu personal medical SMURD. De asemenea, spre această zonă a plecat în sprijin şi o şenilată de la Direcţia Regională de Drumuri si Poduri Iaşi, în baza protocolului încheiat între IGSU şi CNAIR. Totodată, în sprijinul persoanelor din autocare acţionează o autofreză şi un camion de intervenţie din cadrul ISU Vaslui şi două transportoare din cadrul unităţii militare din Huşi. După preluarea acestora, persoanele vor fi transportate în spaţiile de cazare temporară puse la dispoziţie de către Primăria Huşi, unde vor primi apă şi hrană", transmite IGSU.

Judeţul Vaslui se află sub cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând vânt puternic ninsori şi cantităţi mari de precipitaţii.

IGSU: Autocarul rămas înzăpezit in zona Vămii Albiţa şi-a reluat deplasarea

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că autocarul rămas înzăpezit in zona Vămii Albiţa şi-a reluat deplasarea. În autoturism se aflau 53 de persoane.

IGSU anunţă că cei 18 copii rămaşi blocaţi într-un autocar in localitatea Valea Grecului au fost recuperaţi şi transportaţi spre spaţiile de cazare puse la dispoziţie de Primăria Huşi. În autocarul blocat în zona localităţii Valea Grecului , pe sensul de mers spre Huşi, erau 18 copii străini cu vârste între 10-12 ani.

Totodată, un autocar cu 34 de pasageri moldoveni, care se deplasa pe ruta Bucureşti – Republica Moldova, a fost nevoit să oprească într-o parcare în apropiere de Crasna, şoferul acestuia refuzând să înainteze pentru a nu rămâne înzăpezit. Acesta şi-a reluat deplasarea.

Prahova: Cincizeci de TIR-uri blocate pe DN 1A; Jandarmii au dus ceai fierbinte pentru şoferi

Cincizeci de TIR-uri sunt blocate pe DN 1A, între Braşov şi Cheia, din cauza zăpezii viscolite, nefiind lăsate să înainteze pentru că nu sunt echipate corespunzător. Jandarmii prahoveni le-au dus şoferilor ceai fierbinte şi mâncare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, în zona Cheia au fost trase pe dreapta aproximativ 50 de TIR-uri care nu mai pot înainta din cauza zăpezii, nefiind echipate corespunzător.

Jandarmii montani din staţiune le-au dus şoferilor ceai cald, apă şi mâncare.

”Sunt aproximativ 50 de TIR-uri blocate pe DN 1, între Cheia şi limita cu Braşovul. Jandarmii le-au dus mâncare, apă şi ceai cald şoferilor. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul unor administratori de pensiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova, Leonard Dragomirescu.

Potrivit acestuia, din cauza viscolului şi a vântului, maşinile care transportă pâine nu au putut ajunge în Cheia.

Poliţia Prahova a făcut filtru la Vălenii de Munte şi nu mai lasă să circule spre Cheia maşinile neechipate corespunzător.

”Oprim TIR-urile care au anvelope de vară la Vălenii de Munte. Am făcut acolo un filtru. Pe DN 1 A, angajaţii de la Drumuri Naţionale acţionează”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Victor Gîlceavă.

Potrivit angajaţilor de la Secţia Drumuri Naţionale Prahova, în zona Cheia acţionează şase utilaje şi au mai fost aduse două de la Târgovişte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici