GALERIE FOTO | Cum arată cea mai MODERNĂ sală polivalentă din România, inaugurată în această săptămână

Capacitatea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost extinsă cu peste 2.000 de locuri, ajungând la 9.300, pentru meciurile grupei C a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – care începe vineri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

16563 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Cum arată cea mai MODERNĂ sală polivalentă din România, inaugurată în această săptămână

GALERIE FOTO | Cum arată cea mai modernă sală polivalentă din România, inaugurată în această săptămână

Primarul Emil Boc a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în urma lucrărilor de modernizare, Cluj-Napoca are cea mai modernă sală polivalentă din România, aceasta fiind şi una dintre cele mai frumoase din Europa.

“Capacitatea Sălii Polivalente Cluj-Napoca a fost extinsă în urma unor lucrări de modernizare cu 2.000 de locuri, ajungând la 9.300, pentru meciurile unei grupe a Campionatului European de Baschet - EuroBasket 2017 - care începe vineri. Valoarea lucrărilor a fost de peste 16 milioane de lei, acestea fiind derulate în ultimele 7 luni. Pe lângă suplimentarea numărului de locuri, s-a amplasat un ecran pentru transmiterea în faţa sălii a jocurilor care se desfăşoară în interior, s-a montat un inel perimetral de panouri LED la etajul 2 al sălii, s-au modernizat vestiarele şi sălile de fitness, este saună la fiecare vestiar, s-a modernizat cubul video din interior. Astăzi, în urma acestor lucrări, Cluj-Napoca are cea mai modernă sală polivalentă din România, aceasta fiind şi una dintre cele mai frumoase din Europa. Totul este ca la carte, sala fiind pregătită pentru un spectacol total”, a spus Boc.

Acesta speră ca echipa naţională de baschet a României va avea noroc la Cluj-Napoca şi va reuşi să treacă de faza grupelor şi să acceadă în fazele superioare ale competiţiei.

“Vom fi cu tot sufletul alături de naţionala de baschet a României. Voi fi prezent la meciurile echipei naţionale şi îmi doresc din suflet să câştigăm două meciuri şi să mergem mai departe”, a mai spus Emil Boc.

Grupa C a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – se va desfăşura în perioada 1 – 7 septembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, urmând ca aici să joace echipele naţionale ale României, Spaniei, Croaţiei, Cehiei, Ungariei şi Muntenegrului.

Alte grupe se desfăşoară la Helsinki, Tel Aviv şi Istanbul, finala urmând să se dispute în 17 septembrie la Istanbul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici