GALERIE FOTO | Paradă şi exerciţii cu vapoare militare la Galaţi şi Brăila, de Ziua Marinei Române

Mii de oameni s-au adunat, marţi, pe malul Dunării, pentru a participa la parada şi exerciţiile cu vapoare militare organizate în Brăila şi Galaţi de Ziua Marinei Române, punctul de atracţie fiind o demonstraţie a Forţelor Navale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

912 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Paradă şi exerciţii cu vapoare militare la Galaţi şi Brăila, de Ziua Marinei Române

GALERIE FOTO | Paradă şi exerciţii cu vapoare militare la Galaţi şi Brăila, de Ziua Marinei Române

La Galaţi, autorităţile au organizat mai multe evenimente, marţi, de Ziua Marinei Române, printre care alinierea gărzii, intonarea Imnului, ridicarea drapelului, ceremonial religios, defilarea Gărzii de Onoare şi lansarea Ancorei de flori.

De asemenea, pe Dunăre au apărut zeci de nave militare şi civile care au defilat de-a lungul malului Dunării, pe sunetul sirenelor.

Punctul de atracţie a fost „Exerciţiul demonstrativ întrunit Forţele Navale Române 17” la care au participat trei nave militare din cadrul Flotilei Fluviale Mihail Kogălniceanu din Brăila.

Şi la Brăila, oamenii au asistat la o paradă navală, la exerciţii navale, la jocuri marinăreşti şi la sosirea Zeului Neptun.

De asemenea, în apă au apărut şi canotcile 10 +1 ale lui Ivan Patzaichin, care au plecat vâslind din portul Brăila spre portul Galaţi.

În ambele oraşe, manifestările de Ziua Marinei se vor încheia marţi noaptea cu concerte şi focuri de artificii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici