GALERIE FOTO: Terra Park, cel mai mare parc de distracţii inaugurat în Bucureşti

Cel mai mare parc de distracţii din Bucureşti, Terra Park, a fost inaugurat duminică pe bulevardul Timişoara, în prezenţa Elenei Udrea, Nadiei Comăneci şi a fostului primar al oraşului Chicago.

6485 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Terra Park, cel mai mare parc de distracţii inaugurat în Bucureşti

Terra Park, cel mai mare parc de distracţii inaugurat în Bucureşti (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Terra Park are o suprafaţă de 30.000 de metri pătrţi şi va funcţiona pe toată durata anului, mai puţin în lunile ianuarie şi februarie. Accesul în parc se face pe baza unor cartele magnetice.

Parcul are o serie de atracţii printre care se numără Z Force Tower, o platformă ce se ridică la 53 de metri înalţime, un Rollercoaster cu un traseu de 310 metri precum şi Hydrolift-ul, toboganul de apă cu bărci care permite coborârea de la o înalţime de 15 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici