Video GALERIE FOTO, VIDEO Carnaval pe străzile din centrul Piteştiului. Sute de oameni au făcut spectacol de Ziua Tineretului

Câteva sute de tineri au participat, marţi seara, la un carnaval pe străzile din centrul Piteştiului, unde a fost marcată Ziua Naţională a Tineretului. Oamenii s-au bucurat de dansuri, cântece, jonglerii sau pictură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

485 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Timp de două ore, în centrul Piteştiului oamenii au fost invitaţi la o „explozie” de dans, culoare şi voie bună.

Carnavalul stradal „Caravana Tinereţii”, la care au participat sute de tineri, s-a desfăşurat pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret - Consiliul Judeţean Argeş - Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti şi a cuprins o serie de momente culural-artistice şi sportive, schţie de teatru, coregrafii de dans, dar şi demonstraţii sportive.

„E prima ediţie a Caravanei Tinereţii. A fost un real succes. Iniţial, au fost înscrişi pe listă 150 de participanţi, dar ulterior le-am pierdut numărul. Cel mai tânăr participant, care a făcut parte din ansamblul de căluşari, are doar trei ani şi jumătate. Am convingerea că o să ne vedem şi la alte ediţii, cel puţin la fel de mulţi şi cu atât de multă energie ca în această seară", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti.

Oamenii care au participat la carnavalul de la Piteşti spun că este nevoie de astfel de evenimente peste tot în ţară.

„E nevoie de astfel de evenimente, nu doar la Piteşti, ci peste tot în ţară. Tinerii ăştia nu doar că sunt talentaţi, dar ne-au transmis din energia lor pozitivă. Felicitări lor şi organizatorilor! Poate se întâmplă o minune şi o să ne bucurăm de astfel de evenimente în fiecare săptămână", a spus unul dintre spectatorii care a filmat cu telefonul momentele artistice oferite de participanţii la Caravana Tinereţii.

„Caravana Tinereţii” a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Piteşti şi Consiliul Local Piteşti prin Centrul Cultural Piteşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş prin Palatul Copiilor Piteşti şi Universitatea din Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici