Video GALERIE FOTO, VIDEO Coloane de maşini de 6 kilometri pe DN1, la Predeal; traficul este îngrenuat din cauza zăpezii

Traficul pe DN 1, în staţiunea Predeal, este îngreunat pe sensul de mers către Ploieşti, din cauza zăpezii şi viscolului. Coloanele de maşini se întind pe mai bine de şase kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

539 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Potrivit Poliţiei Braşov, traficul pe DN 1 se desfăşoară cu mare greutate, pe sensul către Ploieşti, întrucât în zonă ninge abundent şi viscoleşte.

Pe de altă parte, TIR-urile nu sunt echipate corespunzător şi nu au anvelope de iarnă.

”TIR-urile sunt cele care au cele mai mari probleme. Nu au anvelope de iarnă. La Predeal nu se mai poate urca. Sunt coloane mari de maşini, oameni nemulţumiţi”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Ionuţ Marin.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Ionel Ciobanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe DN 1, la intrarea în staţiunea Predeal, judeţul Braşov, traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii de pe carosabil, iar coloana de maşini se întinde până la Azuga.

”Sunt colegii de la Braşov care am înţeles că intervin de la intrarea în Predeal spre Braşov. Ar fi probleme la Timişul de Jos. Este traficul îngreunat. Sunt coloane mari de maşini, de peste şase kilometri. Pe partea noastră se circulă bine, dar în condiţii de iarnă”, a declarat Ciobanu.

Acesta a adăugat că în Prahova se intervine, la ora transmiterii acestei ştiri, cu mai multe utilaje atât în zona Cheia, cât şi pe Valea Prahovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici