Video GALERIE FOTO, VIDEO Ministrul Afacerilor Interne, recomandare pentru absolvenţii Şcolii de Poliţie din Câmpina: Nu curge lapte şi miere unde veţi lucra/ Moment emoţionant la finalul ceremoniei: O elevă a fost cerută în căsătorie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a spus, vineri, absolvenţilor Şcolii de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina, că nu le poate promite că va curge lapte şi miere unde vor munci. După ceremonia de depunere a jurământului, o absolventă a fost cerută în căsătorie.

1932 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, prezentă, vineri, la ceremonia de depunere a jurământului de către absolvenţii Şcolii de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina, le-a spus acestora că îşi asumă o mare responsabilitate.

Părăsiţi băncile acestei şcoli pentru a vă asuma o mare responsabilitate. Dacă aţi ales acest drum în viaţă, înseamnă că aveţi un caracter frumos şi puternic. Nu vă promit că va curge lapte şi miere unde veţi munci", a spus Dan.

Elevă a Şcolii de Poliţie Câmpina, cerută în căsătorie la finalul ceremoniei de absolvire

După ceremonia de depunere a jurământului, o absolventă a Şcolii de Poliţiei, Gianina Gheorghe, a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Ionuţ Georgescu, iar Carmen Dan a propus cuplului să plece o săptămână la mare, într-una din structurile de cazare ale ministerului.

Imediat după acest moment, colegii tinerei au dat drumul mai multor baloane, ce aveau culorile drapelului românesc.

Poate faceţi o excursie pe litoralul românesc pentru că, din partea Ministerului Afacerilor Interne, aveţi o săptămână la mare, într-o locaţie care aparţine ministerului”, le-a spus Carmen Dan.

La final, tânara cerută în căsătorie a fost întrebată dacă se aştepta la acest moment şi a spus că nu a bănuit absolut nimic. În schimb, a mărturisit că a avut mai multe emoţii atunci când i s-a cerut mâna decât atunci când a depus jurământul.

Nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu am ştiut nimic. A fost mai emoţionant momentul acesta decât depunerea jurământului. Suntem din Brăila şi avem o relaţie de patru ani”, a declarat Gianina.

Moment inedit, foarte frumos. Foarte emoţionant. Am avut oarecare emoţii şi eu. Poate faceţi o excursie pe litoralul românesc. Pentru că din partea ministerului aveţi o săptămână la mare, într-o locaţie care aparţine ministerului şi sperăm să vă simţiţi bine”, a declarat Carmen Dan.

481 de agenţi de poliţie au depus, vineri, jurămâtul de credinţă la Şcoala ”Vasile Lascăr” din Câmpina.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că ministerul este pregătit să angajeze absolvenţii: ”Noi am spus în repetate rânduri că suntem pe un deficit de personal de 20.000 de oameni. Ceea ce înseamnă că ne dorim să avem în rândurile angajaţilor ministerului forţe proaspete. Până la sfârşitul lunii iulie, toată promoţia 2017 a MAI va fi încadrată”.

La eveniment a participat şi şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici