Video GALERIE FOTO, VIDEO Sportivii de la CSM Ploieşti se antrenează în faţa Primăriei. Copiii merg în competiţii pe banii părinţilor

Părinţii sportivilor Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti, care protestează de câteva zile antrenându-se în faţa Primăriei, au decis să îşi trimită copiii la competiţii pe banii lor, clubul neavând alocat niciun leu pentru deplasări. Zeci de juniori se antrenează şi luni, în aer liber.

261 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Potrivit conducerii CSM Ploieşti, în această perioadă, participarea sportivilor la competiţii este susţinută de părinţii copiilor.

“În urma deciziei Consiliului Local Ploieşti de a nu aproba sumele necesare desfăşurării activităţii sportive a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, ca o consecinţă a avizelor nefavorabile date de Direcţia Economică şi Direcţia Juridică din cadrul Primăriei Ploieşti, clubul se află în blocaj total în privinţa participării la competiţii. În aceste condiţii, deşi conducerea clubului consideră că este o variantă cel puţin imorală, în această perioadă, participarea sportivilor la competiţii este susţinută de părinţii copiilor, care nu acceptă ideea renunţării în plin sezon competiţional”, au declarat reprezentanţii arată CSM Ploieşti.

La sfârşitul săptămânii trecute, trei copii de la Secţia de Înot au fost la Izvorani, la calificările în campionatul naţional. Toţi trei sportivii s-au calificat, spun antrenorii, care au anunţat că toate costurile deplasării au fost suportate de părinţi, fiind vorba de aproximativ 350 de lei, pentru fiecare junior.

„Mergem pe banii părinţilor. Chiar am avut competiţie în weekend, Campionatul Regional, copii 10-11 ani, unde au plătit părinţii. Este o situaţie jenantă, chiar penibilă. Municipiul Ploieşti a ajuns să-şi trimită sportivii la concursuri pe banii părinţilor”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Tamara Costache, antrenoarea de înot.

Potrivit antrenorului, sportivii secţiei de înot se antrenează la o fântănă, fără apă, din centrul Ploieştiului, în faţa Primăriei.

Alături de aceşti sportivi, la antrenamentele în aer liber, din faţa Primăriei Ploieşti, participă, luni, peste 50 de copii de la secţiile de handbal, atletism, fotbal, box, judo sau karate.

Antrenorii anunţă că astfel de antrenamente vor continua şi în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici