Video GALERIE FOTO, VIDEO Trei persoane au fost rănite în urma celor două accidente din judeţul Braşov

Trei persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean Braşov în urma celor două accidente care au avut loc vineri în judeţul Braşov, la intrarea în Vlădeni, respectiv între localităţile braşovene Măieruş şi Hoghiz (Valea Bogăţii), transmite corespondentul MEDIAFAX.

1069 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în primul accident, petrecut pe DN1, pe raza localităţii Vlădeni, un camion a lovit un autoturism, şoferul maşinii şi pasagera din dreapta sa rămânând încarceraţi.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi o ambulanţă.

La rândul său, dr. Adriana Palaghiea, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Braşov, a declarat că pasagera din dreapta, o femeie de 59 de ani, a suferit multimple fracturi şi era în şoc hemoragic, iar şoferul era conştient, cu traumatism cranio-cerebral.

Totodată, la puţin timp după accidentul de la Vlădeni, ISU Braşov a fost solicitat să intervină la accidentul petrecut pe DN13, la ieşire din Pădurea Bogăţii, unde un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară. O persoană a rămas încarcerată, fiind inconştientă în momentul sosirii echipajelor de salvare. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă, potrivit reprezentantului ISU Braşov.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat, vineri dimineaţă, atât pe DN1, la intrarea în Vlădeni, judeţul Braşov, cât şi pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara, între localităţile braşovene Măieruş şi Hoghiz (Valea Bogăţii).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici