Gemenele găsite într-o scară de bloc din Sectorul 6, în stare bună. Un bărbat spune că e bunicul lor

Cele două fetiţe gemene găsite joi seară într-o scară de bloc din Sectorul 6 sunt în stare bună din punct de vedere medical, informează Spitalul "Grigore Alexandrescu", precizând că la unitatea medicală a sunat un bărbat care susţine că este bunicul lor.

246 afișări
Imaginea articolului Gemenele găsite într-o scară de bloc din Sectorul 6, în stare bună. Un bărbat spune că e bunicul lor

Gemenele găsite într-o scară de bloc din Sectorul 6, în stare bună. Un bărbat spune că e bunicul lor (Imagine: Shutterstock)

Reprezentanţii unităţii sanitare mai spun că, din punct de vedere medical, nu este necesară menţinerea gemenelor în spital.

Deocamdată, însă, se aşteaptă terminarea anchetelor Poliţiei şi decizia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în acest caz.

Cele două gemene, în vârstă de şase luni, au fost găsite abandonate pe palierul de la etajul 6 al unui bloc din Crângaşi şi au fost transportate la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) şi poliţişti ai Secţiei 20.

"Apelul a venit prin 112. Un echipaj s-a deplasat urgent la faţa locului. Acolo, pe palierul de la etajul 6 al unui bloc, de pe strada Olăneşti, cartierul Crângaşi, echipajul SABI a găsit două fetiţe superbe", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

La spital, gemenele au fost supuse unor evaluări medicale. De asemenea, medicii au sesizat Protecţia Copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici