Generalul Neculai Bontic, adjunctul şefului Jandarmeriei Române, audiat la DNA

Generalul Neculai Bontic, adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, a fost audiat luni de procurorii militari anticorupţie, în legătură cu un dosar în care sunt verificate mai multe achiziţii făcute de instituţie în ultimii ani.

698 afișări
Imaginea articolului Generalul Neculai Bontic, adjunctul şefului Jandarmeriei Române, audiat la DNA

Neculai Bontic (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

Generalul Neculai Bontic s-a prezentat luni după-amiază, însoţit de avocatul său, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a dat o declaraţie în legătură cu un dosar în care sunt verificate mai multe achiziţii făcute de Jandarmeria Română în anii precedenţi, dar şi în legătură cu fapte de corupţie presupus comise de şefi ai Jandarmeriei, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

La ieşirea din sediul DNA, Neculai Bontic a spus că a dat o scurtă declaraţie în faţa anchetatorilor, că pe numele său nu este începută urmărirea penală şi că este foarte probabil să mai revină în faţa procurorilor militari anticorupţie.

Bontic nu a vrut să comenteze natura cercetărilor din acest dosar, arătând doar că autorităţile trebuie să-şi facă treaba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici