GEST EXTREM: Un poliţist din Prahova s-a rănit cu un cuţit pentru că nu mai făcea faţă la serviciu | A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Un poliţist din Prahova s-a rănit, marţi, cu un cuţit după ce a ieşit de la serviciu, apoi a mers la Poliţia Floreşti, unde a fost găsit de colegi. Poliţistul a spus că a recurs la acest gest pentru că nu mai făcea faţă la serviciu.

2022 afișări
Imaginea articolului GEST EXTREM: Un poliţist din Prahova s-a rănit cu un cuţit pentru că nu mai făcea faţă la serviciu | A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

GEST extrem: Un poliţist din Prahova s-a rănit cu un cuţit pentru că nu mai făcea faţă la serviciu

UPDATE 23.30: Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul poliţistului

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce un coleg de-ai lor şi-a tăiat mâna, subinspectorul fiind evaluat psihologic ultima oară acum aproape un an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizat, marţi, de către un poliţist local din Floreşti.

"Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ofiţerul, după ce a ieşit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină şi şi-a provocat o taietură cu un cuţit, pe braţul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge", a transmis Poliţia Prahova.

Poliţistul a fost transportat pentru evaluare medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

"Poliţistul a fost evaluat psihologic în 19.04.2017, fiind declarat apt, fără a fi semnalate modificări ale rezultatele testelor aplicate, care să conducă la suspiciunea existenţei vreunor probleme de natură comportamentală sau de atitudine", a mai transmis Inspectoratul de Poliţie Prahova.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un poliţist din Prahova s-a tăiat la mână cu un cuţit, fiind în afara oricărui pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul de la Postul de Poliţie Floreşti s-a rănit marţi, după ce a ieşit de la serviciu.

Subinspectorul s-a tăiat la mână cu un cuţit în timp ce se afla la locuinţa unei rude din Măgureni.

Conform surselor citate, după ce s-a tăiat, poliţistul a luat maşina şi a plecat la postul de poliţie din Floreşti, unde a fost găsit de către colegi.

Subinspectorul ar fi declarat că a recurs la acest gest pentru că nu mai făcea faţă la serviciu.

Poliţistul a absolvit Academia de Poliţie în 2012 şi este necăsătorit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici