Gest frumos. Îngrijitoarea unei toalete din Alba a fost premiată de primărie / Viceprimar: Contribuie la schimbarea în bine a oraşului

Îngrijitoarea toaletei publice din Cetatea Alba Carolina a fost premiată, miercuri, de Primăria Alba Iulia. Potrivit autorităţilor, femeia contribuie, prin implicarea ei, la schimbarea în bine a oraşului.

1559 afișări
Imaginea articolului Gest frumos. Îngrijitoarea unei toalete din Alba a fost premiată de primărie / Viceprimar: Contribuie la schimbarea în bine a oraşului

Gest frumos. Îngrijitoarea unei toalete din Alba a fost premiată de primărie: Contribuie la schimbarea în bine a oraşului

Premiul i-a fost acordat femeii de Voicu Paul, viceprimar cu atribuţii de primar al oraşului Alba Iulia.

„Astăzi (miercuri-n.r.) a fost o astfel de zi în care viceprimarul cu atribuţii de primar Voicu Paul a premiat angajatul instituţiei care înţelege că locul de muncă este a doua casă, care prin efortul personal, modestie şi dedicare contribuie la schimbarea în bine a oraşului. Este vorba despre doamna Lenuţa Varga a cărei implicare o vedem doar când ajungem la toaletele publice din Cetate, de a căror întreţinere se ocupă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alba Iulia.

Potrivit acestuia, femeia asigură în toaleta din cetate o curăţenie exemplară, iar în această perioadă a montat şi decoraţiuni de sezon, dovedind că face şi lucruri în plus „faţă de ce îi impune fişa postului”.

„Apreciez implicarea personală şi recunosc că îmi doresc să văd mai multe astfel de exemple. Aş vrea ca anul viitor, dacă acum mi-a atras atenţia doar efortul benevol al doamnei Varga, să pot să felicit mai mulţi angajaţi ai primăriei. Dorinţa mea este ca, de la an la an, să ne însănătoşim ca atitudine şi să fim apreciaţi pentru ceea ce facem şi cum facem, să facem diferenţa, nu să lucrăm doar că scrie în fişa postului”, a declarat Voicu Paul, viceprimar cu atribuţii de primar al oraşului Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, Lenuţa Varga este angajată în funcţia de îngrijitor clădiri la Compartimentul Zone de agrement şi toalete publice. Ea are în grijă patru copii minori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici