Gest şocant la un bărbat din Constanţa: A tăiat coarda alpinistului utilitar care lucra la izolarea blocului în care locuia

Un alpinist utilitar din Constanţa a fost rănit grav, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ zece metri în timp ce executa lucrări de izolare termică la un bloc, întrucât un bărbat i-a tăiat coarda de susţinere.

3345 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.00, la un bloc cu patru etaje de pe strada Dezrobirii din municipiul Constanţa.

Un bărbat al cărui apartament se află la etajul trei al blocului şi este deja izolat termic, deranjat de faptul că alpinistul, în timp ce placa faţada blocului, era nevoit să treacă prin dreptul ferestrelor sale, l-a atenţionat să nu mai coboare pe coarda de susţinere prin dreptul locuinţei sale pentru că îi strică izolaţia.

Locatarul, în vârstă de 58 de ani, l-a avertizat pe alpinist că îi va tăia coarda dacă nu se opreşte şi, cum acesta şi-a continuat treaba, bărbatul a pus în aplicare ameninţarea.

Astfel, alpinistul a căzut de la etajul trei, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Alpinistul a fost diagnosticat cu o fractură de gleznă, iar medicii încearcă să stabilească dacă are şi leziuni grave la coloană, deoarece acesta spune că nu îşi simte picioarele.

Cel care i-a tăiat coarda de susţinere este în prezent audiat de poliţişti, fiind cercetat pentru vătămare corporală gravă, dar, în funcţie de concluziile medicilor şi în urma declaraţiilor martorilor, încadrarea ar putea fi schimbată de procurul de caz în tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici