Video Gheorghe Dincă a plecat sub escortă de la sediul INML după o oră şi jumătate/ Când va avea loc expertiza psihiatrică | FOTO, VIDEO

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost dus, joi, de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru control medical, surse judiciare precizând pentru MEDIAFAX că expertiza psihiatrică va fi realizată săptămâna viitoare.

2436 afișări

UPDATE ora 11.34: Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost urcat, joi, în dubă şi este dus, la momenul transmiterii ştirii, de la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, acolo unde a stat o oră şi jumătate pentru verificări medicale, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă a fost verificat medical de către angajaţii Institutului Naţional de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineaţă, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceştia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituţiei.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu şi pentru a evita presa şi curioşii veniţi să vadă reconstituirea.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Felix Bănilă, şeful DIICOT, a precizat, miercuri, că, până în monentul în care nu există dovezi clare că fetele sunt decedate, nu poate fi exclusă nicio variantă, nici măcar cea că ele ar fi în viaţă. Anchetatorii au făcut verificări la Dincă acasă, pentru a se asigura că cele două fete nu sunt în imobil.

 

Taguri:
gheorghe dincă,
inml,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici