Gică Popescu este în permisie cinci zile. Marţi se întoarce în Penitenciarul Jilava

Fostul internaţional Gheorghe Popescu este în permisie cinci zile şi trebuie să se întoarcă marţi în Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

456 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu este în permisie cinci zile. Marţi se întoarce în Penitenciarul Jilava

Gică Popescu este în permise cinci zile. Marţi se întoarce în Penitenciarul Jilava (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) au declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Popescu a primit din partea conducerii Penitenicarului Jilava o permisie de cinci zile.

Gheorghe Popescu este în permisie din 21 mai până în 25 mai inclusiv, el urmând să se întoarcă la unitatea de detenţie marţi 26 mai.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a ieşit din închisoare şi de Paşte, după ce conducerea Penitenciarului Jilava i-a acordat o permisie pentru bună purtare.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în dosarul transferurilor de jucători.

Alături de Gheorghe Popescu, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, decia fiind luată atunci de Tribunalul Bucureşti.

Jean Pădureanu, încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava, ar putea să fie şi el eliberat condiţionat, dacă Tribunalul Bucureşti va admite cererea acestuia. În 30 aprilie, Judecătoriei Sectorului 4 a admis propunerea de liberare condiţionată a lui Pădureanu, însă decizia a fost contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici