Gigi Căciuleanu, manifest împotriva globalizării tâmpeniei: „Virusul, un pretext al unei tâmpiri organizate"

  • Printr-o intervenţie pe Zoom, Gigi Căciuleanu a radiografiat vremurile pe care le trăim.
  • Artistul a vorbit din Paris, oraş care se confruntă cu multiple probleme.
  • "Nu pot să sufăr această botniţă care mi se pune, dar o pun. Pentru că trebuie să luptăm împotriva acestei maladii", a spus acesta.
239 afișări
Imaginea articolului Gigi Căciuleanu, manifest împotriva globalizării tâmpeniei: „Virusul, un pretext al unei tâmpiri organizate"

Gigi Căciuleanu, manifest împotriva globalizării tâmpeniei: „Virusul, un pretext al unei tâmpiri organizate"

În direct prin Zoom, dansatorul şi coregraful Gigi Căciuleanu a vorbit în emisiunea Marius Tucă Show despre coronavirus şi celelalte probleme cu care se confruntă omenirea, inclusiv Parisul, oraşul în care se află. 

Artistul e de părere că trăim o păcăleală generală şi spune că nu trebuie să ne fie teamă să ne apărăm de virus. 

„Vă vorbesc din oraşul-lumină, dar nu este cazul. Suntem într-un oraş al întunericului şi-ntr-o ţară a întenebraţilor. Din păcate, tocmai astăzi aţi auzit şi ştiţi, facem faţă mai multor viruşi, nu unuia singur.

Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizaţia. Să ne omoare. Să ne omoare ca specie, ca oameni inteligenţi, ca oameni care gândesc”, spune Gigi Căciuleanu.

„Pentru că este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. O simt cu toţi porii. Ca om, ca artist, ca nebun, ca bufon, simt că-mi tremură clopoţeii-n cap. Vibraţiile sunt de o foate înaltă intensitate. Nu aş vrea să fiu în pielea doctorilor, în pielea autorităţilor în acest moment. Cu toţii suntem păcăliţi, e o păcăleală generală”, concluzionează artistul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici