Video Gîrbovan, despre atacurile din spaţiul public: Dacă ne permitem astfel de fake news-uri, încrederea scade dramatic

Judecătorul Dana Gîrbovan a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că a fost atacată în spaţiul public, după ce a fost nominalizată la Justiţie, fiind folosite fake news-uri, precum cel că ar fi susţinut OUG 13, deşi la o simplă căutare pe Google, oricine ar fi aflat adevărul.

507 afișări

"Dezamăgitor, nu din punct de vedere al coerenţei lor, am fost atacată pentru că acolo a fost o minciună, o minciună uşor de demontat cu faptul că aş fi susţinut OUG 13. S-a rostogolit. e simplu de verificat. Dacă mergi şi promovezi o anumită afirmaţie, care nu e judecată de valoare, la un simplu google, găseai că sunt două comunicate din care rezulta poziţia asociaţiei. Era o chestie minimă de verificare. Dacă în spaţiul public ne permitem astfel de fake news-uri, ce cu uşurinţă pot fi demontate, încrederea generală în ce e viaţă publică scade dramatic. Nu ştiu cât ne mai permitem să scădem din acest punct de vedere", a declarat Dana Gîrbovan, la "Marius Tucă Show".

"Altfel, am nicio problemă. Nu am pretenţia decât să se spună adevărul. Când au apărut zvonuri că ar urma să fie emisă o astfel de Ordonanţă am cerut guvernului Grindeanu să nu emită o astfel de OUG şi să pună în dezbatere publică ca proiect de lege. A doua zi, după ce a fost emisă OUG, asociaţia a cerut să abroge dispoziţiile care nu au intrat în vigoare şi am condamnat ferm emiterea unui astfel de act normativ pe calea unei OUG", a mai spus judecătoarea Dana Gîrbovan.

Taguri:
gîrbovan,
oug 13,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici