Giurgiu: Două tone de carne de pui alterată, găsite de poliţiştii de frontieră în maşina unui bulgar - FOTO

Două tone de carne de pui alterată, care trebuiau să ajungă la societăţi din Olteniţa şi din Bucureşti, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în municipiul Giurgiu, într-o autoutilitară condusă de un cetăţean bulgar, inspectorii DSVSA dispunând, după verificări, distrugerea mărfii.

227 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Două tone de carne de pui alterată, găsite de poliţiştii de frontieră în maşina unui bulgar - FOTO

Giurgiu: Două tone de carne de pui alterată, găsite de poliţiştii de frontieră în maşina unui bulgar (Imagine: politiadefrontiera.ro)

Autoutilitara, condusă de cetăţeanul bulgar Bilgin I., în vârstă de 33 ani, a fost oprită în trafic, luni, în municipiul Giurgiu, de poliţiştii de frontieră, arată marţi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii de frontieră au găsit, în compartimentul de marfă al maşinii, 200 de cutii cu pulpe de pui, în cantitate totală de două tone. Cetăţeanul bulgar a refuzat să prezinte documente de provenienţă şi deţinere a mărfii, motiv pentru care a fost condus la sediul STPF Giurgiu.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara nu este prevăzută cu sistem de refrigerare, iar marfa era destinată unor societăţi din Olteniţa şi din Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră au anunţat reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Giurgiu, care după verificarea mărfii, a documentelor de însoţire şi condiţiilor de transport au stabilit că cele două tone de carne de pui sunt improprii consumului uman.

Reprezentanţii DSVSA l-au amendat cu 1.000 de lei pe cetăţeanul bulgar şi au dispus confiscarea şi distrugerea mărfii, în valoare totală de 140.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici