Giurgiu: Femeie reţinută după ce a intrat într-o şcoală şi a lovit două eleve

O femeie de 47 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Giurgiu, după ce miercuri ar fi intrat în şcoala din localitatea Frăteşti, judeţul Giurgiu, unde ar fi lovit două eleve de 12 ani.

713 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Femeie reţinută după ce a intrat într-o şcoală şi a lovit două eleve

Giurgiu: Femeie reţinută după ce a intrat într-o şcoală şi a lovit două eleve

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri telefonic de un reprezentant al unei şcoli gimnaziale din localitatea Frăteşti cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

Poliţiştii au stabilit că, în timpul cursurilor, ar fi pătruns în interiorul şcolii o femeie de 47 de ani, mama unui elev, din localitatea Frăteşti, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici