Golirea cutiilor de fasole în faţa caselor, ultima modă pe TikTok. Poliţia, în alertă

7528 afișări
Imaginea articolului Golirea cutiilor de fasole în faţa caselor, ultima modă pe TikTok. Poliţia, în alertă

Golirea unei cutii de fasole în faţa casei, ultima modă pe TikTok

„Dacă lucraţi într-un magazin, vă rugăm să acordaţi atenţie tinerilor care cumpără cantităţi mari de conserve de fasole”, este mesajul lansat de poliţie. Acesta, după cum a raportat presa britanică, este anunţul bizar pe care poliţia din West Yorkshire l-a adresat în ultimele ore angajaţilor din industria alimentară din Leeds şi zona înconjurătoare.

Motivul? Este modul de a se proteja de invazia cele mai recente şi mai absurde tendinţe care a prins viaţă pe TikTok.

Este numită „beaning” şi, din fericire spre deosebire de altele - de la Blackout Challenge la Benadryl Challenge, până la recentul Milk Crate Challenge, nu pune în pericol siguranţa utilizatorilor.

Cu toate acestea, rămâne o practică fără sens, care creează o mulţime de neplăceri în oraş. Constă în turnarea unor pachete întregi de fasole la uşile caselor, adesea vizate într-un mod complet aleatoriu, apoi cei care comit gestul fug, pentru a nu fi prinşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici