Gorj: Jaf la o agenţie loto din Rovinari. O persoană a furat 3.000 de lei

O persoană încă neidentificată a jefuit, joi seară, o agenţie loto din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, după ce a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit pentru a-i lua suma de aproximativ 3.000 de lei.

522 afișări
Imaginea articolului Gorj: Jaf la o agenţie loto din Rovinari. O persoană a furat 3.000 de lei

Gorj: Jaf la o agenţie loto din Rovinari. O persoană încă neidentificată a furat 3.000 de lei (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a declarat pentru MEDIAFAX că jaful s-a produs pe fondul neglijenţei angajatei, care nu a respectat toate măsurile de precauţie pentru a preveni un astfel de eveniment.

Cel care a intrat în agenţia loto avea faţa acoperită cu o cagulă, astfel că identificarea sa va fi mai dificilă. Acesta i-a arătat vânzătoarei un cuţit pe care îl avea asupra sa, cerându-i să-i dea toţi banii din casă pentru a nu o răni, în agenţia loto funcţionând şi mai multe aparate de jocuri de noroc.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au discutat cu angajata respectivă şi au cercetat în amănunt sediul agenţiei, pentru a descoperi indicii, imediat după anunţarea jafului la ieşirile din oraşul Rovinari fiind instituite filtre rutiere.

Agenţii au verificat fiecare maşină aflată în trafic pentru a vedea dacă există persoane ce ar putea avea legătură cu incidentul respectiv, până vineri dimineaţă poliţiştii nereuşind să descopere cine a comis jaful.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici