Gorj: Trei persoane au fost găsite moarte, cel mai probabil intoxicate cu gazele de la o butelie

Trei persoane au fost găsite moarte, duminică, în localitatea Ţânţăreni, din judeţul Gorj, cel mai probabil ele fiind intoxicate cu gazele provenite de la o butelie.

132 afișări
Imaginea articolului Gorj: Trei persoane au fost găsite moarte, cel mai probabil intoxicate cu gazele de la o butelie

Gorj: Trei persoane au fost găsite moarte, cel mai probabil intoxicate cu gazele de la o butelie

Victimele sunt un băiat de 16 ani şi un bărbat de 35 de ani, ambii din Mehedinţi, precum şi o femeie de 53 de ani, din municipiul Lugoj.

Toţi trei aveau grijă de animalele unei familii din comuna Ţânţăreni şi dormeau într-o anexă a proprietăţii familiei la care lucrau.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, cei trei au fost descoperiţi într-o încăpere în care mirosea puternic a gaze provenite de o butelie montată la un boiler instant de apă caldă.

Butelia fusese schimbată sâmbătă seară, la solicitarea celor trei, duminică dimineaţă boilerul fiind găsit de către proprietarul animalelor cu flacăra de veghe stinsă.

Cele trei cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici