Grav accident de circulaţie în Ungaria, între un microbuz şi un autobuz | Trei români au murit şi alţi cinci au fost răniţi

Trei români au murit şi alţi cinci au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc la Szolnok, în Ungaria, la aproximativ 150 de kilometri de graniţa cu România, fiind implicate un autobuz şi un microbuz.

6056 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie în Ungaria, între un microbuz şi un autobuz | Trei români au murit şi alţi cinci au fost răniţi

Trei români au murit şi alţi cinci au fost răniţi în accident în Szolnok, Ungaria

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sâmbătă, în zona localităţi Szolnok, din Ungaria.

Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite”, a transmis MAE.

Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare, mai arată MAE, iar până în prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Potrivit unor informaţii, accidentul s-a produs între un microbuz înmatriculat în România şi un autobuz, la Szolnok, la 150 de kilometri de graniţa cu România. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici