Grav accident în Argeş: Patru tineri au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Patru tineri au fost răniţi, vineri, în urma unui accident petrecut pe DN7, în localitatea Drăganu din judeţul Argeş, după ce şoferul a adormit, iar maşina a lovit un cap de pod.

533 afișări
Imaginea articolului Grav accident în Argeş: Patru tineri au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Grav accident în Argeş: Patru tineri au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Potrivit Poliţiei Argeş, primele date arată că un tânăr de 27 de ani, aflat la volanul unei maşini, a adormit, astfel că maşina a ieşit de pe drum şi a lovit un cap de pod.

Toţi cei patru tineri din maşină, de 27, 23, 21 şi 18 ani, din judeţul Mureş, au fost duşi la spital, răniţi.

Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii precizează că şoferul nu a băut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
răniţi,
argeş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici