Grav accident în Argeş: Şase victime, între care un copil, au ajuns la spital

Şase persoane, între care un copil, au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc între două maşini, în localitatea Pietroşani, judeţul Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1092 afișări
Imaginea articolului Grav accident în Argeş: Şase victime, între care un copil, au ajuns la spital

Grav accident în Argeş: Şase victime, între care un copil, au ajuns la spital

Potrivit ISU Argeş, victimele din accidentul din Pietroşani au mai multe contuzii şi au fost duse la spital.

”Sunt şase victime, 4 bărbaţi, o femeie si un copil de 5 ani, toţi politraumatizaţi, cu fracturi şi dureri toracice”, au spus reprezentanţii ISU Argeş.

Accidentul a avut loc între două autoturisme, poliţiştii sunt la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici