Grav accident în care au fost implicate trei maşini - un tânăr a fost preluat de SMURD

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la un accident rutier la ieşire din Târnava - Sibiu, în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile.

1540 afișări
Imaginea articolului Grav accident în care au fost implicate trei maşini - un tânăr a fost preluat de SMURD

Grav accident în care au fost implicate trei maşini - un tânăr a fost preluat de SMURD

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident de circulaţie produs pe DN 14, km. 48+100m, la ieşire din localitatea Târnava spre Copşa Mică. Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile”, anunţă IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 23 de ani care va fi transportat la CPU Mediaş cu traumatism lombar şi escoriaţii la nivelul membrilor superioare”, arată ISU Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
smurd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici