Greta Thunberg l-a făcut praf pe Andrew Tate. Replica a fost declarată postarea anului pe Twitter

Fostul campion de kickboxing a avut proasta ideea s-o tachineze pe activista suedeză, provocând-o cu privire la emisiile maşinilor sale de lux.

7511 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg l-a făcut praf pe Andrew Tate. Replica a fost declarată postarea anului pe Twitter

Greta Thunberg, tânăra suedeză devenită simbol al activismului climatic, şi-a lăsat deoparte bunele maniere şi a scos unghiile, scrii un tweet care va rămâne în istorie.

Textul spune aşa: «Sigur, te rog, luminează-mă. Scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com»”. Este răspunsul dat la o postare pe Twitter cu o fotografie ataşată de fostul atlet anglo-american de kickboxing Andrew Tate.

Deja interzis de pe reţeaua de socializare în trecut, Tate este cunoscut pentru aroganţa sa. De data aceasta, el hotărâse să-şi folosească energiile ironizând-o pe Thunberg:

„Bună ziua Greta Thunberg. Am 33 de maşini. Bugatti-ul meu are un motor W16 quad turbo de 8 litri. Cele două Ferrari de curse ale mele au un V12 de 6,5 litri. Acesta este începutul. Vă rog să-mi trimiteţi adresa dvs. de e-mail ca să vă pot trimite o listă completă a colecţiilor mele de maşini şi a emisiilor uriaşe ale acestora”.

În câteva ore a venit replica activistei, care depăşit un milion şi jumătate de aprecieri. Mailul trimis lui Tate conţine expresia „get a life” (ia-ţi o viaţă”!

Trebuie spus că nu este prima dată când Tate atacă problemele de mediu cu sarcasm şi aroganţă. După discursul fondatorului organizaţiei Fridays for Future la Naţiunile Unite, sportivul publicase un videoclip în care alterna vorbele activiste cu imagini în care el conducea supermaşini şi avioane private.

Pentru unii utilizatori, răspunsul Gretei a câştigat titlul de „cea mai bună postare a anului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici