Greva angajaţilor STB continuă. Situaţie tensionată la Autobaza Titan

Protestul angajaţilor STB continuă pentru a patra zi la rând, în ciuda avertismentelor lansate de primarul general al Capitalei şi de conducerea companiei. La Autobaza Titan sunt prezente echipaje de poliţoe şi de jandarmi şi este aşteptat directul STB Adrian Criţ.

1346 afișări
Imaginea articolului Greva angajaţilor STB continuă. Situaţie tensionată la Autobaza Titan

Greva angajaţilor STB continuă. Situaţie tensionată la Autobaza Titan

Sâmbătă seara primarul general Nicuşor Dan anunţa că depourile STB Colentina şi Titan funcţionează în integralitate, iar liniile de tramvai 14 şi 21 au în regim normal.

Tot sâmbătă, după o întâlnire a Consiliului de Administraţie al STB directorul societăţii anunţa că angajaţilor STB care nu vor ieşi pe traseu li se poate desface contractul de muncă. El a estimat pierderile societăţii din trei zile de grevă la 20 de milioane de lei.

Adrian Criţ spune că pagubele vor fi recuperate în instanţă de la cei ce au provocat greva şi că va fi efectuat şi un audit extern, apreciind că protestul poate genera probleme financiare majore pentru companie,

Consiliul de Administraţie al societăţii a luat sâmbătă decizia ca angajaţii ce intră imediat pe traseu să nu fie cercetaţi penal. În schimb cei ce nu îşi lasă colegii să iasă pe traseu sau cei care distrug mijloace de transport vor avea de suferit, a spus directorul.

Angajaţii STB sunt în grevă, solicitând demisia directorului general al societăţii. Greva a fost declarată ilegală în instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici