GREVA de la Lufthansa: Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni şi patru de pe Aeroportul Timişoara, anulate

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-întors către Munchen şi Frankfurt au fost anulate miercuri dimineaţa din cauza grevei Lufthansa, a declarat directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Alte patru curse au fost, de asemenea, anulate, pe ruta Timişoara-Munchen, dus-întors.

569 afișări
Imaginea articolului GREVA de la Lufthansa: Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni şi patru de pe Aeroportul Timişoara, anulate

GREVA de la Lufthansa: Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni au fost anulate (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

UPDATE 12:35 - Patru zboruri de pe Aeroportul Timişoara, anulate

Patru curse aeriene au fost anulate pe ruta Timişoara-Munchen, dus-întors, din cauza grevei piloţilor companiei Lufthansa, iar pasagerii afectaţi vor fi redirecţionaţi către alte zboruri, a anunţat miecuri operatorul aerian.

Astfel, au fost anulate zborurile de la Timişoara la Munchen programate pentru miercuri, ora 18:10, şi joi, ora 6:05, precum şi cele retur de miercuri, de la orele 14:40 şi 19:15.

Totodată, miercuri dimineaţă au fost anulate cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-întors către Munchen şi Frankfurt, potrivit directorului de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

"Vorbim de două zboruri dus-întors spre Munchen şi trei spre Frankfurt, acestea având în medie 100 de călători de transportat", a precizat Iordache.

El a mai spus că 1.000 de zboruri ale companiei au fost anulate din cauza grevei.

Piloţii Deutsche Lufthansa de pe cursele pe distanţe medii şi scurte din şi către Germania au intrat miercuri în grevă, extinzând astfel protestul care a afectat marţi cursele intercontinentale, în cadrul conflictului cu conducerea grupului legat de măsurile de reducere a costurilor, potrivit Bloomberg

Protestul de miercuri are loc în intervalul 00.01 - 23.59 (ora Germaniei).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici