Gribenco, dus în arestul Poliţiei Judeţene Braşov (Video)

Serghei Gribenco, unul dintre suspecţii în cazul atacului armat de la o casă de schimb valutar din Braşov, prins de poliţişti marţi după-amiază, la Ploieşti, a ajuns la Braşov, miercuri dimineaţă, şi a fost dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP).

93 afișări
Imaginea articolului Gribenco, dus în arestul Poliţiei Judeţene Braşov (Video)

Gribenco, dus în arestul Poliţiei Judeţene Braşov

Serghei Gribenco a ajuns la Braşov în jurul orei 5.00 şi a fost dus în arestul Poliţiei, urmând să fie audiat de procurori în cazul atacului armat de la casa de schimb valutar de pe bulevardul 15 Noiembrie.

"A fost adus la IJP astăzi la ora 4.55. Nu ştim când va fi audiat, procurorii urmează să decidă acest lucru, dar cel mai probabil în cursul acestei săptămâni", a declarat, miercuri, Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov.

Serghei Gribenco a fost prins, marţi, într-un imobil din cartierul de vest al municipiului Ploieşti, în momentul capturării el fiind singur în locuinţă. Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Prahova, comisarul şef Iulian Bach, Gribenco nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins de forţele de intervenţie.

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat, după prinderea lui Gribenco, că acesta este "un personaj extrem de periculos", că este specializat în crimă organizată şi are un mod de operare profesionist, conspirat, precum şi o pregătire contrainformativă.

Serghei Gribenco era dat în urmărire din 2005 pentru să se sustrăgea executării unei pedepse de patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt şi înşelăciune, cu un prejudiciu de 230 de milioane de lei.

Gribenco are 36 de ani, cetăţenie română şi moldoveană, el fiind condamnat în decembrie 2004 de Curtea de Apel Cluj la închisoare pentru fraudarea societăţilor Wolf Oil Corporation, Silcotub, Argeşana, Gama şi Daniele Trading Com, prejudiciul produs fiind stabilit la 230 de milioane de lei. Acesta apare cu ultimul domiciliu în Cluj-Napoca.

Video Ştirileprotv.ro

Citeşte şi:

Gribenco a fost prins la Ploieşti

Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco

Gorbunov rămâne principalul suspect

60 de persoane, audiate în cazul asasinatului de la Braşov

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici