Grindeanu spune că Aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal.
  • El apreciază că este „unul dintre aeroporturile din Europa care şi-a revenit cel mai rapid” după criza generată de pandemia Covid-19.
223 afișări
Imaginea articolului Grindeanu spune că Aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal

„În primul rând, Aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal şi ştim cu toţii”, declară Sorin Grindeanu.

El a precizat că CNAB şi-a revenit după criza generată de pandemia de Covid-19, ajungând la nivel apropiat anului 2020.

”E unul dintre aeroporturile din Europa care şi-a revenit cel mai rapid”, a spus el.

”Income-urile, veniturile la Aeroportul Bucureşti sunt unele care sunt destul de mari iar planurile de dezvoltare şi un terminal nou sunt absolut necesare”, a conchis ministrul Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici